اقامتگاه بین راهی
این فایل به صورت ورد و شامل ۹۰ صفحه می باشد.
گوشه ای از مطلب:
ارتباط علمی و کار کردن میان جغرافیا و فعالیت های توریستی از آن ناشی می شود که جهانگردی فعالیتی است که بیشتر مکان شکل گرفته و مکان یکی از ارکان دانش جغرافیا می باشد.جغرافیا علم روابط وابستگی بین محیط طبیعی و اشکال زندگی است .جغرافیا علم مکانهاست. تحقیق در مساله وقت گذرانی و استفاده از تعطیلات جهت مسافرت به مکان های مذهبی، بازرگانی، تفریحی و بهداشتی بررسی در عوامل مختلف طبیعی را به همراه دارد .اینجاست که دانش جقرافیا این وظیفه مهم را بر عهده می گیرد.چرا که میان وقت گذرانی انسان در هوای آزاد و محیط طبیعی او رابطه محکمی وجود دارد.محیط های طبیعی خاص، تفریحات و امکانات ویژه ای خلق می کند که با امکانات توریستی نواحی دیگر تفاوت دارد.
مراکز خرید یا امکانات ورزشی ، تئاتر ، سینما ، تلویزیون ، مساجد و گردشگا هها ممکن است مورد استفاده جهانگردان قرار گیرد .لیکن جهانگرد صرفا برای بهره گیری تسهیلات یاد شده به کشور دیگری مسافرت نمی کنند زیرا که این امکانات را در کشور خودش نیز دارد .اما اقامتی طولانی به جهانگرد فرصت می دهد که به منظور شناخت جوامع دیگر ، با مردم آمیزش داشته باشد . مساجد از مراکز مهم اجتماعی مردم است هر روز در سر وقت صبح ، ظهر و اول شب مراسم اقامه نماز جماعت در اکثر مساجد ایران برگزار می شود .برای جهانگردان مسلمان خارجی ، مساجد بهترین مکان برای مجالست و تبادل افکار با مردم است.مراسم نماز روز جمعه که در هر شهر ، یک مکان معین برگزار می شود ، از ویژگی خاصی برخوردار است .
وسایل نقلیه در قدیم بدو صورت بوده است: بی چرخه و یا چرخه، گردونهها و گاری های چرخدار بوسیله نوع و فطعات اتصالی دیگر، به شانه و سینه اسب و بارکشان دیگ بسته میشده و گاه دو و گاه سه و چهار چرخه و گاه هم بیش از آن داشته است. معروفترین نوع گردونه کاری ، ارابه بوده که علاوه بر روی مسافر در بارکش هم (بخصوص از گاری) مورد استفاده قرار میگرفته است. دلیجان نیز تا چندی پیش از راههای ایران رفت و آمد میکرده است نوع دیگر وسائط نقلیه آنها که بدون چرخ بودهاند) به شکلهای گوناگون معمول بوده و آنها را پشت استر و اشتر و اسب میبستند برای بدن آنها از یک ، دو یا گاهی چهار اسب و بیشتر نیز استفاده میشده است.
این فایل شامل:
چکیده