perozheha

مرجع تخصصی دانلود پروژه های مهندسی

۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

مقاله زندگینامه و تحلیل آثار نورمن فاستر


مقاله زندگینامه و تحلیل آثار نورمن فاستر

این فایل به صورت Word و شامل 42 صفحه می باشد که به صورت تخصصی به تحلیل معماری نورمن فاستر پرداخته شده است.

گوشه ای از مطلب:

در مقاله زندگینامه و تحلیل آثار نورمن فاستر می خوانیم: گرچه نورمن فاستر با قاطعیت و صراحت تمام از جانبداری مباحث سبک گرایانه –که بخش مهمی از مباحث معاصر را  به خود اختصاص داده است- خودداری کرده و از آنها فاصله گرفته است،از همان بدو فعالیت حرفه ای خود سعی کرده است به دنبال کشف افق های جدیدی باشد که از آنچه امروزه بارزترین شوق معمارانه قلمداد می شود،بسیار فاصله دارد.این امر بیش از هرر چیزدراین حقیقت نهفته است که منبع الهام کارهای او را در تفکر و آثار معمارانی باید جستجو کرد که تاریخ نگاری معمول،از آنها به عنوان «خردمنداستاد» یاد نمی کند.

ساختار دفتر معماری فاستر و همکاران،این طرز تفکر را به صورت نوعی روش شناسی حرفه ای حرفه ای و منحصر  به فرد منعکس می کند،نوعی روش شناسی که در نهایت،به عینی و قطعی از این شرکت تبدیل شده است.به طور مثال دز پروژه ی معماری-فنی به عنوان محصول هم کوشی اعضا در نظام برنامه/پروژه/ساخت،نورمن فاستر و  همکاران او در این شرکت،نتایج بسیار عالی و ارزنده ای به دست آورده اند.بویژه در مهم ترین و حیاتب ترین مرحله های این روند؛یعنی کنترل زمان،هزینه ها،کیفیت مصالح و اثرخلق شده است.

ادامه مطلب...
۲۹ بهمن ۹۵ ، ۱۶:۰۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha

دانلود پاورپوینت سازه های نگهبان


پاورپوینت سازه های نگهبان

پاورپوینت سازه های نگهبان به صورت پاورپوینت و شامل 78 اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب:

فشارجانبی وارد بر این جداره ها ممکن است بر اثر نیروی ناشی از رانش خاک بر اثر وزن خود آن، و نیز سربارهای احتمالی روی خاک بالاتر از تراز افقی در لبه گود، ساختمان های مجاور، بــــارهای ناشـــی از معابر مجـــاور و ... باشــند. به منظور جلوگیری از ریزش جداره های گود در هنگام خاکبرداری، سازه های موقتی را برای مهار جــداره اجرا می کنند که به آن ســـازه های نگهبــان می گویند که ما در اینجا به نقد وبررسی آن می پردازیم.

در هر مرحله به کمک دستگاه های حفاری ویژه چاهکهای افقی یا مایل در بدنه دیوار گود حفر می کنیم سپس درون این چاهکها کابلهای پیش تنیده ای قرار می دهیم و با تزریق بتن در انتهای چاهک این کابلها را کاملا در خاک مهار می کنیم سپس کابلهای مذکور را به کمک جکهای ویژه ای میکشیم و انتهای بیرون آمده کابل را بر روی جداره گود مهار میکنیم. در این روش ابتدا به کمک دستگاههای حفاری ویژه محل نگهبان حفرر می کنیم.سپس به طور همزمان محل حفر شده را با گل بنتونیت و سیمان پر می کنیم تا از ریزش خاک دیواره محل حفر شده جلوگیری شود.سپس قفسه(سبد)آرماتورهای دیواره نگهبان را،که از قبل ساخته آمادهه کرده ایم،در داخل محل حفر شده دیواره جای می دهیم.انگاه دیور را بتن ریزی می کنیم.

ادامه مطلب...
۲۶ بهمن ۹۵ ، ۲۳:۱۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha

پاورپوینت هندسه در معماری


پاورپوینت هندسه در معماری

پاورپوینت هندسه در معماری شامل 35 اسلاید می باشد.

در این فایل هندسه و نقش آن در معماری به طور کامل توضیح داده شده و نقش هندسه در معماری ایران به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است.

این فایل کاملا مناسب برای دانشجویان جهت ارائه در کلاس می باشد.

گوشه ای از مطالب:

آثار معماری گذشته به ویژه آنهایی که بیانگر تمدنهای عظیم بشری هستند، نشان دهنده ی به کارگیری عمیق و وسیع هندسه در طراحی معماری بوده اند واساساً در همه این ادوار،طرح معماری بدون پوشش هندسی نشانه عدم خلاقیت به شمار می رفته واین امر تا بدان جا پیش رفته است که بناهای عظیم و ماندگار دوران گذشته خود را مقید به هندسه مطلق نموده و به خاطر رعایت جنبه های نظم در حد اعلای آن، حتی بسیاری موارد دیگر معماری را فدا نموده اند.

همچنین توجه به این نکته نیز حایز اهمیت است که ابزارمورد استفاده برای معماری (از قبیل پرگار،گونیا،انواع درافتینگ،نرم افزارهای نقشه کشی و ...)حاوی بخشی از قضایا واحکام هندسه اقلیدسی و همچنین حاوی بعضی فنون تاریخی استفاده از هندسه در معماری هستند و تولیدکنندگان این ابزارها بر روی نکات عمده ی این فنون تاکید کرده اند.

-معماری بدون هندسه غیرقابل درک خواهد بود.

- معماری ← خلق و سازماندهی فضا ← فرم ← هندسه

- معماری گذشته ایرانیان از کوچک‌ترین جز فضا با مقیاس کلان از چفت آویز ایوانهای ورودی، رسمی بندی‌های گنبد مساجد، شبستان، اتاق، باغ ... تا کوچه ها و خیابان‌ها و ارتباط میان هر یک از این عناصر بر پایه هندسه اقلیدسی است.

-در معماری امروز کاربران نمی‌توانیم در کلیت فضای شهری هندسه ای مشخص را مشاهده نمائیم . بناها بدون اینکه روابط فضای آنها با سایر عناصر محیطی در نظر گرفته شوند ساخته می‌شود. بنابراین شهرسازی اخیر ما بی نظم است و دچار هندسه نااقلیدسی شده است.

- هندسه ثباتی منطقی به طرح می‌بخشد.

ادامه مطلب...
۱۵ بهمن ۹۵ ، ۱۹:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha

پاورپوینت بررسی عناصر اربعه در معماری


پاورپوینت بررسی عناصر اربعه در معماری

پاورپوینت بررسی عناصر اربعه در معماری شامل 25 اسلاید می باشد.

در این فایل عناصر اربعه در زمینه معماری مورد بررسی کامل قرار میگیرد . این فایل کاملا مناسب برای دانشجویان جهت ارائه در کلاس می باشد.

گوشه ای از مطالب:

ما در جهانی از ماده زندگی می کنیم ویژگی ماده و تعریف متمایزکننده آن از غیر ماده، آنچه که او را در حصار زمان قرار می دهد را برایش معنا می کند که در ارتباط مستقیم با حرکت است و زمان ظرف مکان است. ماده نیروی حیاتی حرکتی خود را از عناصر جاری در طبیعت می گیرد که قدما آن را شامل چهار عنصر آب، باد، خاک و آتش می دانند. در ترکیب فراماده ای عناصر با لحاظ  این چهار عنصر، عنصر پنجم یعنی اتر یا اثیر یا خلاء نیز وارد ماجرا می شود و تعاریف دیگری را در کنار ماده یعنی شبه ماده و فراماده را رقم می زند.

از آنجا که ما در جهان ماده زندگی می کنیم چه بخواهیم چه نخواهیم از نیروهای حاکم بر طبیعت مادی متأثر می شویم و آن را تحت تأثیر قرار می دهیم. در جهان بدوی تر ادوار گذشته که انسان ها با طبیعت و عوامل مرتبط با آن دست به گریبان بودند این مسئله تأثیر بیشتری داشت. در گذشته انسان ها با هر نژاد، تفکر، آئین و مسلکی به دو گروه یکتاپرست و غیریکتاپرست تقسیم می شدند.

تمدن هایی که به الهه ها و خدایان متعدد اعتقاد داشتند از نظام یکتاپرستی تبعیت نمی کردند. آنها سلسله مراتبی از خدایان را برحسب نوع عناصر حاکم بر آنها و تداخلشان با نوع آن عنصر برای پرستش، اظهار نیاز، اعمال جادویی، نفرین، شکرگزاری، برکت دادن و نیایش تعریف کرده بودند. الهه آب آناهیتا، خدای زمین گایا، خدای آتش آذر یا هیستا (اوستا)، وستا (رومیان)، تسئووانگ (چینیان)، خدای باد یا هوا یا وایو یا وَیو vayu (ایرانیان)، فوجین (ژاپنی ها.

هراکلیتوس فیلسوف قرن پنجم قبل از میلاد می گوید آتش از فنای خاک باد از فنای آتش آب از فنای باد و خاک از فنای آب است. چهار عنصر را صوفیان به چهار نفس تشبیه کرده اند: آتش را نفس امّاره، باد را نفس لوّامه، آب را نفس ملهمه و خاک را نفس مطمئنّه نامیده اند. عناصر اربعه را به دو دسته تقسیم کرده اند: 1. عناصر خفیف 2. عناصر ثقیل. دو عنصر آتش و هوا (باد) را به سبب قرار گرفتن بالای دیگر عناصر، عناصر خفیف، و آب و خاک را به سبب حرکتشان به سوی پایین، عناصر ثقیل  نامیده اند.

از نظر طبع نیز آتش گرم و خشک است و آب خنک و مرطوب، و هوا (باد) گرم و مرطوب و زمین (خاک) خنک و خشک است. آتش و هوا به سوی بالا میل دارند و زمین و آب در پایین جای می گیرند.

ادامه مطلب...
۱۵ بهمن ۹۵ ، ۱۹:۳۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha

دانلود پاورپوینت سازه های ETFE


پاورپوینت سازه های ETFE

پاورپوینت سازه های ETFE شامل 43 اسلاید است.

در این پاورپوینت سازه های ETFE به طور کامل و تخصصی مورد بررسی قرار گرفته است و کاملا مناسب برای دانشجویان عزیز جهت ارائه در کلاس و مهندسین محترم جهت مطالعه می باشد.

گوشه ای از مطالب:

ETFEیک پلیمر فلوئورو کربن بسیار بادوام است. این پلیمر نوعی پلاستیک شفاف تفلونی است که به عنوان جایگزینی برای شیشه وپلاستیک های معمولی در بسیاری از ساختمان ها استفاده شده است. امروزه لزوم سبک سازی ساختمان جهت عملکرد بهتر در برابر زلزله، فرم های معمارانه، توجه به طراحی فضاها با حداکثر میزان شفافیت و انعطاف پذیری، توجه معماران را به سمت مصالح پلیمری  و به ویژه ETFE   جلب کرده است.

ETFE بالشتک‌های پرشده از هوایی است که از ۲ تا ۵ لایه پلیمر ،ETFE پانل‌های ورق که از طریق فرایند ETFE ترکیبی ۲ اتیلن، به نام تترا فلورواتیلین تشکیل شده‌اند. این سازه غشایی مشبک سبک و شفاف، تنها تنش کششی را تحمل می‌کند و وزن پوسته خارجی و سیستم باربر سازه را به حداقل ممکن میرساند. این فویل‌ها بسیار شفاف اند و گذردهی نور آنها بین ۹۰ تا ۹۵ درصد است. سطح بدون منفذ با ضریب اصطکاک پایین در این فویل‌ها، مانع از جذب آلاینده‌های محیطی، ذرات معلق و گرد و غبار بر روی آنها می‌شود.

از مصالح بازیافتی ساخته میشود و در پایان عمرهر پروژه، کل سیستم می تواند برای بازیافت به محل ساخت برگردانده شده تا بازیافت گردد .طول عمر زیاد و هزینه . را به راهکاری مناسب در معماری پایدار تبدیل میکند ETFE ،  های کم ساخت و تعمیر و نگهداری معمار سازه میتواند راه حل هایی سبز و پایدار برای استفاده ی هوشمند از نور روز و چرخه ی حرارتی بکار گیرد تا ویژگی های فضا و عملکرد ساختمان را تغییر دهد . این قابلیت . را یک گروه منحصر به فرد میسازد.

 

ادامه مطلب...
۱۵ بهمن ۹۵ ، ۱۹:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha