سبک نئومدرن
این فایل شامل ۳۷ اسلاید می باشد.
گوشه ای از مطلب:
در سال ۱۹۷۲ یکی از مهم ترین جریانات معماری به وقوع پیوست. در این سال همایشی در نیویورک با عنوان (کنفرانس معماران برای مطالعه ی محیط) شکل گرفت. سردمداران این همایش که به ترتیب شامل پیتر آیزنمن، مایکل گریوز، چارلز گوآئمی، جان هیداک، ریچارد مایر بودند، خردگرایی را پیش کشیدند و بالاتر از همه لوکوربوزیه و معماری دهه ی ۳۰ ایتالیا را که در اطراف کارهای جوزپه ترانی دور می زد مطرح نمودند.
تجربیات روشنفکرانه ی این گروه به دور از هرگونه علاقه ی اجتماعی بودکه در اوایل کار وجه مشخصه ی بیان معماری آن ها به شمار می رفت. حاصل این همایش به صورت کتابی به نام پنج معمار و در همان سال با مقدمه ی کنث فرامپتون منتشر شد. گروه پنج معمار بعدها به گروه سفید و در سال ۱۹۸۲ توسط چارلز جنکس به نئومدرن تغییر نام دارد. این گروه در تقابل با گروه خاکستری نامیدند که نه سفید و نه سیاه بودند بلکه اندیشه های آنها طیف وسیعی از موضوعات مختلف و التقاطی راشامل می شد. انچه در کارهای معماران نئومدرن حائز اهمیت است گذر از اهداف و جهان بینی مدرن و رسیدن به فرم جدیدی است که ماهیتأ با معماری مدرن تفاوت دارد. اینان دغدغه های معماران مدرن را ندارند و کارهای آنها در پی نوعی پیوستگی با اهداف اجتماعی است و نه حل مسائلی که معماران مدرن با آن درگیر بوده اند بلکه عمده دغدغه ی معماران نئومدرن انجام معماری برای معماری است و خود معماری مسئله ی اصلی این معماران است.
از دیگر کارهای مایر می توان به طرح مرکز پال گتی در لوس آنجلس اشاره نمود. ساختمان مرکز پال گتی بین سال های ۱۹۸۴ و ۱۹۹۷ طراحی و اجرا شد. این ساختمان از ترکیب تضادها وقیود محوطه شکل گرفته است. سایت مجموعه ی مزبور در تپه های اطراف کوهستان سانتامونیکا واقع شده است. میدانگاه ورودی مجموعه که در سمت چپ و در کنار ساختمان های شمالی و شرقی قراردارد به عنوان یکی از چشم اندازهای شاخص مجموعه با الهام از معماری کلاسیک طراحی شده است.
این فایل شامل:
- معرفی سبک نئو مدرن
- ریچارد مایر
- خانه ی اسمیث
- مرکز پال گتی
- مایکل گریوز
- خانه ی هانسلمن
- ساختمان الحاقی بناسراف
- طرح توسعه ی لوور
- رم کلهاس
- کتاب نیویورک در هذیان
- کتاب کوچک، متوسط، بزرگ، خیلی بزرگ
- ویلای دال آوا
- ساختمان همایش لیل
- کتابخانه مرکزی سیئتل
- استیون هول
- خانه ی استرتو
- موزه هنر هلسینکی
- موزه هنرهای معاصر روزنتال