اقلیم کرمان

 

این فایل به صورت وورد و شامل ۲۰ اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب:

به طور کلی عوامل مؤثر بر تنوع آب و هوایی استان کرمان را می‌توان عرض جغرافیایی، اختلاف ارتفاع، نوع توده هوا و وجود پهنه خشک لوت در شرق استان دانست که در زیر به شرح برخی از آن‌ها پرداخته شده است.

عرض جغرافیایی استان کرمان بین عرض‌های حدود ۲۶ تا ۳۲ درجه شمالی واقع شده است بنابراین دمای هوا در نواحی جنوبی آن به دلیل نزدیکی به مدار رأس السرطان از نواحی شمالی بیشتر است هرچند که وجود ارتفاعات و قرارگیری کویر لوت در شرق استان باعث ایجاد گسست در این روند می‌شود.

استان کرمان با وسعتی بالغ بر ۱۸۰۰۰۰ کیلومتر مربع بعنوان پهناورترین استان در جنوب کشورقرار دارد . این استان با متوسط بارندگی سالیانه۱۲۹ میلیمتر ، در سطح کشور در زمره مناطق خشک محسوب می شود . کاهش نزولات جوی ، تداوم خشکسالی ، رشد جمعیت و افزایش سطح زیر کشت باغات باعث گردیده حجم ذخیره سفره های آب زیرزمینی کاهش یافته و تداوم این روند موجب افت کمی و کیفی منابع آب و بحرانی شدن بسیاری از دشت ها شده است .

استان کرمان یکی از مرتفع‌ترین استان‌های کشور در ناحیه کویری و کم‌آب ایران است. در میان شهرستان‌های تابع این استان، شهرستان بافت با ارتفاع ۲۲۵۰ متر از سطح دریا، به عنوان سومین شهر مرتفع ایران به شمار می‌آید و همین امر سبب شده است که با نام «بام ایران» و «سیبری جنوب» خوانده شود. به طور کلی ناهمواری‌های استان کرمان را از نظر جغرافیایی و ویژگی‌های خاص منطقه‌ای می‌توان به دو دسته کوهستان‌های مرتفع و سرزمین‌های نسبتاً هموار و پست تقسیم‌بندی نمود.

این فایل شامل:

موقعیت جغرافیایی استان کرمان

ویژگی های اقلیمی استان کرمان

جدول زیست اقلیمی ساختمانی

مشخصات اقلیمی کرمان

جهت ساختمان باتوجه به اقلیم کرمان

تابش آفتاب در کرمان

میزان بارندگی در کرمان

آب های زیر زمینی استان کرمان

بادهای استان کرمان

نمودار جهت و سرعت باد

وضعیت توپوگرافی استان کرمان

محیط زیست و اکوسیستم

پوشش گیاهی استان کرمان

مراتع استان کرمان

ویژگی های جمعیتی کرمان

رنگ مصالح در استان کرمان

نحوه طراحی و ساخت ساختمان در کرمان

تطبیق معماری با شرایط اقلیمی کرمان

منابع

قیمت خرید:

4900 تومان

جهت دانلود مطالعات اقلیم کرمان برروی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.perozheha.com/downloads/studies-of-kerman-province

perozheha