برج اداری باو
این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۱۸ اسلاید می باشد.
گوشه ای از مطلب:
تیم طراحی و ساخت از ابتدا خواهان اجرای طراحی متمایز برای برج بودند. ساختمانی متناسب با یک مرکز شهری پویا و مترقی باشد. برج باو نام خود را از رودخانه ی باو که در نزدیکی سایت پروژه جریان دارد گرفته است. به علاوه شکل برج در پلان نیز مشابه فرم بستر رودخانه باو می باشد. شکل پلان در ابتدا برای استفاده ی حداکثر از فضای اداری طراحی شده بود در حالی که ملاحظات مربوط به جهت باد در فرم کلی ساختمان و نیز بهینه کردن مصرف انرژی در آن در نظر گرفته شده بود. فضای ساختمان شامل باغ در طبقات، بخش های تجاری و سالن های اجتماعات متعدد می باشد. این امر منجبر به ایجاد تیپ طبقات به مساحت حدود ۳۵۰۰ متر مربع گردید. ضمن آنکه دید و منظر زیبایی به دره و رودخانه باو، همچنین کوه های راکی پیرامون آن برای ساکنین و استفاده کنندگان آن فراهم می کرد.
برنامه زمان بندی برای طراحی و ساخت پروژه ای با این اهمیت نیازمند اجرای روش های منحصر به فرد و تفکری خاص در ارتباط با نحوه ی ساخت بود. گودبرداری و اجرای شمع ها باید پیش از شروع ساخت سازه و در مرحله طراحی صورت می گرفت. طرح سازه به گونه ای بود که ساخت برج اداری برج قبل از ساخت آتریوم و نمای جنوبی امکان پذیر بود. از این سازه ی پایه در مراحل ساخت برای نصب قطعات ساختمان استفاده شد.
سیستم دیاگرید منجر به پایداری جانبی کافی ساختمان شده است. در این سیستم دیوارهای حجیم برشی بتنی حذف و امکان استفاده ی بهینه از فضای داخلی ممکن می گردید. سیستم دیاگرید به تیرهای صلب داخل ساختمان از هر طرف متصل شده است. سیستم دیاگرید از عناصر موربی تشکیل شده است که ارتفاع هرکدام از آنها شش طبقه بوده و در طول نماهای شمالی و جنوبی قرار گرفته اند. این سیستم در دو طرف ساختمان به دلیل تبعیت از فرم منحنی شکل ساختمان به صورت منحنی ساخته شده است. وجود بدنه ی شیشه ای در نمای شمالی سبب گردیده است تا شبکه ی دیاگریدها به طور کامل در معرض دید قرار گیرد. به دلیل وجود آتریوم شیشه ای در امتداد نمای جنوبی این شبکه به خوبی قابل رویت می باشد. این آتریوم باز اجازه ی ذخیره انرژی را به شکل ویژه ای به این ساختمان می دهد.
این فایل شامل: