اقلیم اهواز

 

این فایل به صورت ورد و شامل ۱۸ صفحه می باشد.

گوشه ای از مطلب:

ریزش برف فقط در زمستان و در بعضی نواحی شمال شرقی و کوهستانی این منطقه که همجوار استان‌های لرستان و چهارمحال و بختیاری است، صورت می‌پذیرد. ولی باران در بیشتر نقاط آن می‌بارد. معمولاً اوج بارندگی استان خوزستان در ماه‌های آذر تا اسفند است. این بارندگی سبب بالا آمدن آب رودخانه‌های جاری در این استان گردیده و از این نظر کمک بسیار مؤثری به وضعیت کشاورزی می‌کند.

مسیر قدیمی در حال حاضر خشک می‌باشد و یک بریدگی بیش نیست که در هنگام بارش باران و جریان سیل ممکن است عبور از جلگه را به کلی قطع سازد. در جلگه سیدعلی از رود کرخه، شعب زیادی به اطراف جاری می‌شوند و تمام ناحیه دشت آزادگان را مشروب می‌کنند. این رود در سوسنگرد به دو شعبه تقسیم می‌شود. یک شعبه به سوی بستان می‌رود و شعبه دیگر که از شعبه اول کم اهمیت‌تر است به طرف اراضی هویزه سرازیر می‌شود. شعبه‌های مذکور از سوسنگرد به بعد، هورها و باتلاق‌هایی را تشکیل می‌دهند. عمق این رود در مسیر خود متغیر است و عرض آن در نقاط وسیع ۴۰۰ متر و در دیگر نقاط ۱۰۰ متر است. مقدار آب این رود نوسان دارد و در اردیبهشت حداکثر و در مهر ماه به حداقل می‌رسد. سدی به نام کرخه بر روی این رود احداث شده است که از نظر عمران و آبادی خوزستان حائز اهمیت است.

هتر است از رنگ‌های سفید و روشن برای فضاهای داخلی ساختمان استفاده شود. زیرا این رنگ‌ها ضریب انعکاس بالایی دارند و نور را به خوبی منعکس و به فضاهای اطراف منتقل می‌کنند. رنگ‌های تیره عکس این حالت را دارند. اما از آن‌جا که رنگ‌های روشن و به خصوص سفید به علت وجود گرد و خاک زیاد در هوای اهواز، دائما کثیف و بدمنظر می‌شوند؛ بهتر است برای نمای ساختمان از رنگ‌های متناسب با شرایط محلی مثل رنگ‌های کرم و خاکی استفاده کرد.

این فایل شامل:

موقعیت جغرافیایی شهرستان اهواز

ویژگی های اقلیمی اهواز

جدول زیست اقلیمی ساختمانی اهواز

مشخصات اقلیمی اهواز

جهت ساختمان با توجه به اقلیم اهواز

تابش افتاب در اهواز

میزان بارندگی در اهواز

آب های زیر زمینی اهواز

بادهای استان اهواز

نمودار جهت و سرعت باد

وضعیت توپوگرافی

محیط زیست و اکوسیستم

پوشش گیاهی اهواز

ویژگی های جمعیتی

رنگ مصالح در اهواز

نحوه طراحی و ساخت ساختمان در اهواز

منابع

قیمت خرید:

5900 تومان

جهت دانلود مطالعات اقلیم اهواز برروی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.perozheha.com/downloads/studies-ahwaz-region

perozheha