شاتکریت

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۴۲ اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب:

تاریخچه شاتکریت به سال ۱۹۱۰ بر میگردد.در این سال کارل اکلی دستگاهی برای پاشیدن مخلوط ماسه و سیمان ساخت و آنرا گانایت نامید. و بعد نامهای چون گان گریت ،پنو کریت،بلاست کریت و جت کریت بکار برده شده است. اما در سال ۱۹۳۰واژه شاتکریت از طرف انجمن مهندسین راه آمریکا بکار برده شد.وتا کنون مورد استفاده قرار میگیرد.

از این روش برای کارهای تعمیراتی،روکش و تعمیرات به ضخامت کمتر از  cm10  استفاده میشود واز طرفی بدلیل فقدان مصالح سنگی درشت دانه، از این روش برای کارهایی که مقاومت مکانیکی مطرح نباشد استفاده میشود. یکی از کار برد های وسیع (WMS) و شاید راحت ترین آن که نیاز به تخصص نازلمن (nozzleman) ندارد ،احداث استخر ها و آبگیر است، که به خوبی با فشار بالای هوا ،آب بندی انجام میشود و نفوذ پذیری بسیار اندک میگردد.

یکی از مسایل مهم در تعمیرات با شاتکریت، چسبندگی به لایه زیر کار است.به خوبی آب بندی نشدن زیر کار و سیکل های ذوب و انجماد داخل ترکها، باعث لایه لایه شدن میگردد. در صورتی که آب بندی بخوبی صورت نگیرد،ترکها وشکافها با جذب رطوبت کاملاً از آب اشباع شده و پس از اجرای شاتکریت در اثر سرما رطوبت داخل این ترکها،به یخ تبدیل شده و موجب از بین رفتن لایه شاتکریت  می گردد. شاتکریت نیز مانند هر بتن دیگر نیازمند درز انقباض و انبساط است،که این فاصله ها متغیر است و در محدوده بین ۵ تا ۱۰ سانتیمتر می باشد.

این فایل شامل:

شاتکریت

تاریخچه شاتکریت

تعریف شاتکریت از نظر موسسه بین المللی

موارد کاربرد

انواع شاتکریت

مخلوط خشک

معایب روش مخلوط خشک

مخلوط تر

مزایا

مزایای استفاده از WMS

مزایای اجرایی

مزایای کیفی

مقاومت های مکانیکی

چسبندگی بین بتن و میلگرد

کاهش نفوذپذیری

مزایای زمانی

کاربرد WMS در تعمیرات سدها

توصیه های مهم

لایه لایه شدن

درز انقباض و انبساط

آب بندی سطوح زیرکار


قیمت خرید:
4000 تومان
جهت دانلود پاورپوینت شاتکریت برروی لینک زیر کلیک کنید:
perozheha