طراحی لرزه ای سازه های فولادی

 

این فایل به صورت word و شامل ۱۹ صفحه می باشد که به صورت تخصصی است.

گوشه ای از مطلب:

سیستم جانبی مورد استفاده در جهت X قاب دوگانه خمشی با شکل پذیری متوسط و مهاربند همگرای ضربدری و تنها درطبقه همکف، سیستم قاب خمشی با شکل پذیری متوسط می باشد. سیستم جانبی مورد استفاده در جهت y قاب دوگانه خمشی با شکل پذیری متوسط و مهاربند واگرای هشتی و تنها درطبقه همکف، سیستم قاب خمشی با شکل پذیری متوسط می باشد.

بارگذاری ثقلی و باد ساختمان، شامل بارهای مرده، زنده، برف و همچنین بارگذاری باد، براساس ” مبحث ششم مقررات ملی ساختمانی ایران” ویرایش سال ۱۳۸۵ صورت گرفته است. محاسبات لرزه ای ساختمان، شامل بارگذاری زلزله و کنترلهای عملکردی ساختمان در زلزله سطح مورد نظر آئین نامه، بر اساس ” آئین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله- استاندارد۲۸۰۰ ” ویرایش سوم – سال ۱۳۸۴- و همچنین مبحث ششم مقررات ملی ساختمانی ایران به نام ” بارهای وارد بر ساختمان” ویرایش سال ۱۳۸۵ صورت گرفته است. طرح سازه بر اساس مبحث دهم مقررات ملی ساختمانی ایران به نام ” طرح و اجرای ساختمانهای فولادی” ویرایش سال ۱۳۸۴ و آیین نامه UBC 97-ASD  صورت گرفته است.

وع تحلیل لرزه ای: با توجه به بند ۶-۷-۲-۳-۱ مبحث ششم، چون پیشامدگی نامناسب در پلان وجود ندارد و فاصله بین مرکز جرم و مرکز سختی در هریک از دو امتداد بیش از ۲۰ درصد آن نیست و همچنین بخش های ت و ث این بند برقرار است پس ساختمان در پلان منظم است. با توجه به بندهای ا لف و ب و پ ساختمان در ارتفاع منظم است. با توجه به اینکه ارتفاع ساختمان ۱۶ متر می باشد می توان از روش تحلیل استاتیکی معادل استفاده کرداز روش تحلیل استاتیکی معادل برای بارگذاری و تحلیل لرزه ای استفاده شده است اما در این پروژه برای دقت بیشتر در محاسبه نیروهای لرزه ای از آنالیز دینامیکی طیفی استفاده می شود.

این فایل شامل:

منطقه جغرافیایی پروژه

مشخصات هندسی پروژه

نوع اسکلت سازه

سیستم مقاوم جانبی

ارتفاع

مصالح مورد استفاده

معرفی آیین نامه های مورد استفاده

نرم افزارهای مورد استفاده

روش تحلیل

پلان سازه ای

بارهای ثقلی

بارگذاری لرزه ای

انجام آنالیز دینامیکی طیفی

مقایسه اختلاف بین توزیع نیروی زلزله در روش استاتیکی معادل و دینامیکی طیفی

نمودار مقایسه ی نیرو و برش طبقات در دو حالت آنالیز استاتیکی معادل و دینامیکی طیفی

نمودارهای تناژ و سرانه وزنی

آنالیز Push Over  و تعیین شکل خرابی و نحوه خرابی سازه

نمودار Push Over  سازه ۵۱ طبقه

طراحی اتصال صلب تیر به ستون

نمودارهای مقایسه ی سرانه وزنی سازه های ۵ و ۹ و ۱۵ طبقه

نمودارهای مقایسه وزن  کل سازه های ۵ و ۹ و ۱۵ طبقه


قیمت خرید:
10000 تومان
جهت دانلود پروژه طراحی لرزه ای سازه های فولادی برروی لینک زیر کلیک کنید:
perozheha