سازه های بلند

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۱۸۶ اسلاید می باشد که به صورت کامل و تخصصی به این موضوع پرداخته شده است.

گوشه ای از مطلب:

قابهای فولادی برای هر نوع ارتفاع مناسب می باشند و نسبت مقاومت به وزن بسیار بالایی دارند، امکان ایجاد دهانه های بزرگ و سرعت اجرای بیشتر از دیگر مزایای آنها می باشد. به همین دلیل به عنوان انتخاب اصلی در ساختمانهای بلند هستند. این سازه ها دو دهه پس از اولین ساختمانهای بلند فلزی مطرح گردیدند. به علت صلب بودن قابهای بتنی بدون مهاربند قطری در برابر بارهای جانبی مقاومت می کردند. با معرفی دیوارهای برشی مقاوم در برابر بارهای افقی، گام مهمی در تکامل فرم سازه ای ساختمانهای بلند بتن آرمه برداشته شد.

خمش در اعضای قاب‌ها نیز به مقدار زیادی کاهش می‌یابد. بنابراین فاصله بین ستون‌ها بیشتر و عمق شاه‌تیرها کمتر و ابعاد باز شوها در مقایسه با قاب‌های محیطی معمولی بزرگتر خواهد شد. مهاربندها کارایی قاب‌های محیطی در تحمل بارهای قائم را نیز افزایش می‌دهند. اختلاف تنش‌های ناشی از بارهای قائم ستون‌ها، با انتقال بارهای محوری توسط مهاربندها از ستون‌های با تنش زیاد به ستون‌های با تنش کم از بین رفته و در نتیجه تنش‌ها یکنواخت می‌گردند .

دیوارهای میانی در هر بال از هسته مرکزی تا انتهای بال امتداد می‌یابد و به دیوارهای سرچکشی (Hammerhead)  ختم می‌شوند. این دیوارهای میانی به همراه دیوارهای سرچکشی مشابه جان و بال یک تیر عمل می‌کنند و مقاوت سازه را در برابر برش و خمش ناشی از باد تامین می‌کند. ستون‌های پیرامونی و طبقه همکف برج نیز این سیستم را تکمیل می‌کند. نتیجه کار برجی است که در برابر حرکت جانبی و پیچشی، بی‌نهایت مقاوم است.

این فایل شامل:

عوامل موثر بر روند افزایش ارتفاع

روند توسعه سازه های بلند در جهان

 فرمهای ساز ه ای ساختمان بلند

سیستم های سازه ای متداول در سازه های بلند و نحوه رفتار آن ها

معرفی سازه های بلند جهان و سیستم های سازه ای آن ها

سیستم سازه ای کمربند خرپایی

معرفی برج خلیفه

سیستم سازه ای برج خلیفه

معماری برخ خلیفه

مشخصات فنداسیون برج خلیفه

سیستم پمپاژ بتن

سیستم سازه ای برچ تایپه ۱۰۱

طرح برج تایپه ۱۰۱

میراگر برج ۱۰۱

برج‌های پتروناس

طرح برجهای پتروناس

مشخصات سازه‌ای برجهای پتروناس

سیستم فنداسیون برج های پتروناس

نحوه اتصال دو برج پتروناس


قیمت خرید:
10000 تومان
جهت دانلود پاورپوینت سیستم های سازه ای در سازه های بلند برروی لینک زیر کلیک کنید:
perozheha