انواع کفپوش های ساختمان
این فایل به صورت پاورپوینت و شامل 48 اسلاید می باشد.
گوشه ای از مطلب:
سنگ گرانبها ترین نوع مصالح ساختمانی است . یکی از موارد استفاده آن مفروش کردن کف آشپزخانه و سرویس های بهداشتی است . هرچه ابعاد آن بزرگتر باشد قیمت آن نیز گرانتر است . نقش و سختی سنگهای رنگی و تزیینی در ارزش گذاری آنها مؤثر است . وجود هر گونه لکه ، رگه یا ترک در سنگهای قیمتی باعث کاهش ارزش آنها می شود . صیقلی دادن سنگها بعد ازنصب روشی برای از بین بردن میکروبهای بین درزسنگها است.
این نوع از کاشی ها نیز در رنگ ها و سایزهای مختلفی وجود دارد. آنها می توانند خیلی زیبا و شیک باشند و عایق های بسیار خوبی برای صدا محسوب می شوند. در زیر پا خیلی نرم و لطیف احساس می شوند و ظاهری بسیار لوکس و گران قیمت دارند. در طول زمان شکل چرم عوض می شود و رنگ و جنس آنها تغییر می کند و همیشه دست نخورده و تازه به نظر نمی آید. استفاده از کف پوش های چرمی زیاد مقرون به صرفه نیست اما بسیار زیبا و فریبننده هستند.
کفپوش بامبو یکی از انواع کفپوش های چوبی محسوب می شود. باید توجه داشت که درحقیقت بامبو یک چوب سخت نبوده و نوعی نی می باشد. این نوع کفپوش مزایای زیادی از جمله سختی و استحکام ، مقاومت و ظاهر شیک دارد. از نظر مقاومت کفپوش بامبو به سختی چوب بلوط می باشد که معمول ترین چوب مصرفی برای کفپوش است، البته ممکن است ظاهر کفپوش بامبو سست باشد اما در اصل بسیار مقاوم است .
مهم ترین خصوصیات بامبو این است که نسبت به سایر کفپوش های چوبی کمتر منبسط می شود و از همین رو برای هر نوع آب و هوایی مناسب است .
پارکت فرآورده ای صد در صد طبیعی و بخشی از حیات نباتی است با واکنش ها و رفتاری کم و بیش همانند خواستگاه اولیه حیاتی خود. گرایش به ایجاد تعادل رطوبتی با محیط اطراف، از جمله این واکنش هاست . این محصول علیرغم طی کردن فرآیندی نسبتاً کامل و طولانی در کوره های چوب خشک کنی و تنش زدائی ، همچنان خاصیت گرایش به ایجاد تعادل رطوبتی با محیط اطراف را دارد که البته مقدار آن بسیار اندک است. پدیدار شدن درزهای طولی و بعضاً نامحسوس در فصل زمستان (که رطوبت محیط به حداقل می رسد و چوب هم گرایش به از دست دادن رطوبت خود پیدا می کند) به همین دلیل است . البته با تغییر فصل و شروع فصل بهار و تابستان که رطوبت هوا افزایش می یابد ، این درزها خود به خود ترمیم می شوند.
این فایل شامل: